Låscylinder - Fakta och information om Låscylinder
Låscylinder i Kalmar

Det finns totalt 5 låssmeder och företag där du kan köpa en låscylinder i Kalmar och flera av dessa låsföretag har lång erfarenhet av lås och montera låscylindrar i dörrar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra och säker låscylinder i Kalmar och priserna kan även skilja sig åt. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon låssmed som talar om vilken låscylinder som passar till den dörren och det låset man har. Information och betyg om lås och låscylindrar samt låssmeder i Kalmar kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i Kalmar län som tillhandahåller låscylindrar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den låscylindern du vill ha. När du kontaktar någon för att höra efter om låscylindrarna de säljer är det bra ifall du vet vilken låscylinder du vill och hos hur många cylindrar ni behöver så att alla låsen i både huset och fritidshuset får samma nyckel och lås. Bra info kan du få om låscylinderar genom att kolla webbsidor från olika tillverkare av lås som t.ex. ASSA eller hos någon större låssmed.
Enklast att komma i kontakt med någon i Kalmar där du kan köpa din låscylinder är att kolla med någon låssmed eller låsföretag nedan.


Alla låscylinder i Kalmar

Baronens Sko & Låsservice

Skeppsbrogatan 12

392 31 Kalmar

Calmarsunds Lås & Larm

Lökholmsvägen 20

394 77 Kalmar

Wireexit Lock Sweden AB

Kylinge 140

395 91 Kalmar

Kalmar Låsservice AB

Fiskaregatan 20

392 32 Kalmar

Wb Låsservice AB

Trångsundsvägen 2

392 39 Kalmar