Låscylinder - Fakta och information om Låscylinder
Låscylinder i Uppsala

Det finns totalt 11 låssmeder och företag där du kan köpa en låscylinder i Uppsala och flera av dessa låsföretag har lång erfarenhet av lås och montera låscylindrar i dörrar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra och säker låscylinder i Uppsala och priserna kan även skilja sig åt. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon låssmed som talar om vilken låscylinder som passar till den dörren och det låset man har. Information och betyg om lås och låscylindrar samt låssmeder i Uppsala kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i Uppsala län som tillhandahåller låscylindrar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den låscylindern du vill ha. När du kontaktar någon för att höra efter om låscylindrarna de säljer är det bra ifall du vet vilken låscylinder du vill och hos hur många cylindrar ni behöver så att alla låsen i både huset och fritidshuset får samma nyckel och lås. Bra info kan du få om låscylinderar genom att kolla webbsidor från olika tillverkare av lås som t.ex. ASSA eller hos någon större låssmed.
Enklast att komma i kontakt med någon i Uppsala där du kan köpa din låscylinder är att kolla med någon låssmed eller låsföretag nedan.


Alla låscylinder i Uppsala

Uppsala Sko & Nyckelservice

Gamla Torget 7

Sensum Lås & Larm AB

Bergsbrunnagatan 1

Kvarnens Sko & Nyckelservice

Vaksalagatan 30

Svava Sko & Nyckelservice

Bangårdsgatan 10

Et-Lås o Smide AB

Hollandsresan 188C


Fler somnm säljer låscylindrar i Uppsala

Låsservice i Mälardalen

Bergsbrunnagatan 28

Swesafe AB

Fyrislundsgatan 68

Trygghetsprodukter

S:T Olofsgatan 46

Gottsunda Sko- & Nyckelservice

Valthornsvägen 9

Lås & Säkerhetscenter i Uppsala

Stångjärnsgatan 17-19


Ännu flera inom lås & låscylinder i Uppsala

Skotjänst

Stora Torget 1